foto

Ruben Fleischer

  • nar. 31.10.1974 (42 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nebyl jedním z těch, kteří od dětství sní o tom, že budou natáčet filmy. Teprve poté, co jakožto asistent pomáhal Miguelovi Artetovi s natáčením dvou filmů, Chuck a Buck a Hodná holka, získal představu o tom, co obnáší úloha režiséra.

Následně opustil své běžné zaměstnání a strávil příští dva roky natáčením různých nízkorozpočtových videoklipů, krátkých filmů a dalších experimentálních materiálů, čímž se svými pokusy o to, stát se „režisérem“, poměrně nezanedbatelně zadlužil. Diváci si naštěstí k jeho videoklipům nalezli cestu a začali je sledovat, což mu otevřelo cestu ke smlouvě s produkční společností, pro kterou točil reklamy a videoklipy s vyšším rozpočtem.

Během natáčení dokumentu Six Days in May se setkal s Robem Dyrdekem a Big Blackem, s nimiž vytvořil a natočil pořad Rob & Big, velice úspěšnou reality show pro stanici MTV. Po třech úspěšných sezónách pořad skončil a byl nahrazen pořadem Rob Dyrdek's Fantasy Factory.

Zdroj: Falcon

Režijní filmografie

Filmy

2018 Venom
2013 Gangster Squad – Lovci mafie
2011 30 minut nebo méně
2010 10 Minutes
2009 Zombieland
2001 Girls Guitar Club, The
Zombieland 2

TV seriály

2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
We Can't Kill People! (S01E02)
So Then a Bat or a Monkey (S01E01)
2015 Superstore (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)

Dokumentární

2005 Gumball 3000

TV pořady

2008 Mezi dvěma kapradinami (TV pořad)
2007 Right Now! Show, The (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Hudební videoklipy

2004 Dizzee Rascal - Stand Up Tall (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Unicorn Store
2014 Two Night Stand
2001 Girls Guitar Club, The

TV seriály

2006 Rob & Big (TV seriál)

Dokumentární

2005 Gumball 3000

Scenáristická filmografie

TV seriály

2006 Rob & Big (TV seriál)

TV pořady

2009 Fantasy Factory (TV pořad)

Herecká filmografie

TV pořady

2005 Attack of the Show! (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace