foto

Andreas Köbner

  • nar. 11.10.1951 (67 let)
    Mannheim, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2001 Schizo
1999 Die Zauberfrau (TV film)
Die letzte Chance (TV film)
1998 David im Wunderland
Der Mann für alle Fälle: Ein ganz gewöhnlicher Totschlag (TV film)
Mann für alle Fälle: Die Hure Babylon, Der (TV film)
Stürmischer Sommer (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Im Netz der Spinne (TV film)
1996 Schwurgericht - Bruder, ich brauche dein Blut (TV film)
1995 Tatort - Die schwarzen Bilder (TV film)
Tatort - Tod eines Auktionators (TV film)
1994 Tatort - Die Frau an der Straße (TV film)
1993 Sieben auf einen Streich (TV film)
Tatort - Deserteure (TV film)
Tatort - Himmel und Erde (TV film)
1992 Tatort - Kainsmale (TV film)
Tatort - Tod eines Wachmanns (TV film)
Tatort - Unversöhnlich (TV film)
1991 Elfenbein (TV film)
Fremde, liebe Fremde (TV film)
Místo činu - Pedofil (TV film)
Tatort - Wer zweimal stirbt (TV film)
1990 Místo činu - Schůzka (TV film)
Sommertage
Spieler
1989 Schatten der Wüste
Schulz & Schulz (TV film)
Tiger, Löwe, Panther (TV film)
1988 Die Beute (TV film)
Fluch, Der
Život jedné kočky
1987 Hintertürl zum Paradies, Das (TV film)
Leere Welt (TV film)
Minipli (TV film)
Mädchen mit den Feuerzeugen, Das
1986 Místo činu - Černý víkend (TV film)
Záměna (TV film)
1985 Betrogen
Feuerwanzen küß ich nicht (TV film)
Gespinst, Das (TV film)
Liebfrauen (TV film)
1984 Art von Zorn, Eine (TV film)
Das Leise Gift (TV film)
Gnadenlos (TV film)
Místo činu - Pachatel a oběť (TV film)
Nerzwölfe (studentský film)
Rambo Zambo (TV film)
1983 Tango im Bauch
1982 Tollwut
1981 Tante Maria (TV film)
1980 Aus heiterem Himmel (TV film)
Franz - Der leise Weg (TV film)
Matto regiert (TV film)
Tatort - Der Zeuge (TV film)
1979 1+1=3
Einzelzimmer (TV film)
1978 Elfriede (TV film)
1975 Irene

TV seriály

1995 Das Schwein - Eine deutsche Karriere (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1990 Tassilo - Ein Fall für sich (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Wagen 106 (TV seriál)
1981 Die Knapp-Familie (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 Das Ding (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace