foto

Charles Randolph-Wright

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Taste of Hemlock, A

TV seriály

1992 Melrose Place (TV seriál)
Second Chances (S01E06)
1986 Starman (TV seriál)
1984 The Master (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)

Dokumentární

2017 Hollywood Renegade

Režijní filmografie

Filmy

2011 Mama, I Want to Sing!
2005 On the One

TV seriály

2016 Greenleaf (TV seriál)
Meaningful Survival (S01E05)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Do neznáma (TV seriál)

TV pořady

2012 Bebe Winans' America, America (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Mama, I Want to Sing!

TV seriály

1998 Linc's (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky