foto

Catherine Martin

  • nar. 26.1.1965 (55 let)
    Lindfield, Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 Velký Gatsby
2008 Austrálie
2001 Moulin Rouge
1989 Out of the Body

TV seriály

2016 The Get Down (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 That Click

Host

TV pořady

2014 86. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky