foto

Ana Luisa Peluffo

  • nar. 9.10.1953 (65 let)
    Queretaro, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Cartas a Elena
2002 Olvidados
1998 2 monjitas en peligro
1997 Pacas de a kilo
1991 Encuentro de valientes
Furia de venganza
Las paradas de los choferes
Perseguida
Super mojado
1990 Pandilleros asesinos
1988 Cacería implacable
El violador infernal
Mi fantasma y yo
1987 Los lavaderos II
1986 Arriba Michoacán
Hijo de Pedro Navaja, El
Los lavaderos
Orinoco (TV film)
Tres Mexicanos ardientes
1985 Dos pistoleros violentos
Mi nombre es gatillo
1984 Corrupción
Emanuelo
Entre ficheras anda el diablo - La pulquería 3
Pedro Navaja
Territorio sin ley
1983 El vengador del 30-06
Fuga de Carrasco, La
Modelos de desnudos, Las
Por un vestido de novia
1982 Aquel famoso Remington
Bronco, El
Las fabulosas del Reventón
1981 El Cain del bajio
Jorobada, La
Perro callejero II
Sexo sentido, El
Silla vacía, La
1980 Cabareteras, Las
Intrepidos Punks
Perro callejero
Pesadilla mortal
Tentadoras, Las
Venganza de un matón, La
1979 Adriana del Rio, actriz
Bandera rota
En la cuerda del hambre
La hija de nadie
Rata en la oscuridad, Una
1978 Candelaria
Flores de papel
Guerra de sexos
Las del talon
Mataron a Camelia la Texana
Regreso de los perros callejeros, El
1977 Casta divina, La
Contrabando y traición
Deseos
Reventón, El
1976 Acorralados
1975 El valle de los miserables
La venida del rey Olmos
1974 La muerte de Pancho Villa
1972 Eva y Dario
Ángeles y querubines
1971 Siempre hay una primera vez
Triangulo
Vals sin fin, El
1969 Crepúsculo de un dios, El
El último pistolero
Impuras, Las
1968 Despedida de casada
Narco Satánico
Pasaporte a la muerte
Puerta y la mujer del carnicero, La
Requiem por un canalla
Vagabundo en la lluvia
1967 Cautivo del mas allá
Los que nunca amaron
1965 Gángster, El
1962 Estoy casado, ja, ja
1961 Bajo un mismo rostro
Jóvenes y rebeldes
1960 Cada quién su vida
Conquistador de la luna
El fantasma de la opereta
¡Yo sabia demasiado!
1959 Dos fantasmas y una muchacha
La mujer y la bestia
Lágrimas de amor
Nacida para amar
Señoritas Vivanco, Las
Venenosa, La
Vestido de novia, El
1958 Ama a tu prójimo
Hombre que logró ser invisible, El
1957 Aventurero, El
Camino del mal
Diana cazadora, La
Mujer marcada, La
Pobres millonarios
Saranno uomini
Schiave di Cartagine, Le
Socios para la aventura
1956 Adúltera, La
Besos prohibidos
La ilegítima
1955 El seductor
La fuerza del deseo
1954 Orquídeas para mi esposa
1949 La venenosa
1948 Tarzan and the Mermaids

TV seriály

2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
2005 Contra viento y marea (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1999 Serafín (TV seriál)
1998 Soñadoras (TV seriál)
1997 María Isabel (TV seriál)
1996 Lazos de amor (TV seriál)
1994 Marimar (TV seriál)
1989 Lo blanco y lo negro (TV seriál)
1988 Monte Calvario (TV seriál)
Pecado de Oyuki, El (TV seriál)
1985 Juana Iris (TV seriál)
Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1983 Pobre Señorita Limantour, La (TV seriál)
1962 Momias de Guanajuato, Las (TV seriál)

Dokumentární

2009 Perdida
1993 Memoria del cine mexicano

Režijní filmografie

Filmy

1959 Sed de amor

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace