foto

Pavol Pekarčík

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil sa v Spišskej Sobote, žije v Košiciach. Absolvoval katedru Dokumentárnej réžie na FTF VŠMU v Bratislave. Spolu s Ivanom Ostrochovským nakrútil filmy Menšie zlo (2004), Vietor (2004), Karakorum (2005), Uli Blaho (2008) a Zamatoví teroristi (2013). Pracoval ako strihač a kameraman na filme Ivana Ostrochovského Ilja (2010), pomocný režisér na filme Martina Šulíka Cigán (2011) a koproducent, vedúci výroby a pomocný režisér filmu Ivety Grófovej Až do mesta Aš (2012).

Filmtopia.sk

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Ukrajinská čítanka: Ukrajina, davaj, Ukrajina (TV seriál)
2013 Sametoví teroristé
2011 Z mesta do mesta (TV seriál)
2006 ULI BIAHO (TV film)
2005 Karakoram (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2013 Sametoví teroristé

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Mir vam
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace