foto

Jon Koslowsky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2001 Chameleon a strašidelný ostrov (TV film)
Chameleon: Souboj vyvolených (TV film)
1995 Kleptomania
Záhadné pobřeží (TV film)
1994 Herkules a ohnivý kruh (TV film)
Herkules a ztracené království (TV film)
1981 Hospital Massacre
Peprná žvejka
1980 Seed of Innocence

TV seriály

2018 Midnight, Texas (TV seriál)
Drown the Sadness In Chardonnay (S02E05)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Flower Child (S07E19)
Breadcrumbs (S07E16)
2017 Poslední loď (TV seriál)
Bouřka (S04E06)
Chléb a hry (S04E03)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Pretty in Blue (S07E08)
A Pirate's Life (S07E02)
2015 Minority Report (TV seriál)
Fredi (E04)
Pilot (E01)
Poslové (TV seriál)
2012 Falling Skies (TV seriál)
The Price of Greatness (S02E09)
Molon Labe (S02E07)
Love and Other Acts of Courage (S02E05)
další epizody (5)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Eight Hours (S01E10)
What Hides Beneath (S01E08)
Silent Kill (S01E05)
další epizody (5)
Výjimeční (TV seriál)
Original Sin (S01E11)
The Unusual Suspects (S01E10)
Catch and Release (S01E07)
2010 Hrdinové (TV seriál)
Konec epochy (S04E19)
Prošel / Neprošel (S04E16)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Pátá úroveň (S04E12)
Neviditelný protivník (S04E09)
Hysterická slepota (S04E05)
další epizody (7)
2008 Hrdinové (TV seriál)
Zatmění 2/2 (S03E11)
Světlo zmírá (S03E06)
Motýlí efekt (S03E02)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Příběhy s poučením (S02E09)
Pomoc bližnímu svému (S02E04)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Krvavá lázeň (S03E21)
Léčka (S03E18)
Případ hlavy (S03E15)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Prostá duše (S06E07)
Siréna (S06E03)
2005 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Past (S03E09)
Voyeurova past (S03E06)
Záměna (S03E05)
další epizody (6)
2003 Drzá Jordan (TV seriál)
Pandora's Trunk: Part 1 (S02E21)
Sunset Division (S02E20)
Wild Card (S02E14)
další epizody (4)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
One Twelve (S02E06)
Payback (S02E04)
There's No Place Like Home (S02E01)
další epizody (8)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Digger: Part 1 (S01E08)
Born to Run (S01E04)
The Dawn of a New Day (S01E02)
2000 Ally McBealová (TV seriál)
Láska o prázdninách (S04E07)
Bez záchranné sítě (S04E04)
Sex, lži a těžké rozhodování (S04E01)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Sláva kazí charakter (S02E05)
Do propasti (S01E20)
Krize (S01E17)
další epizody (5)
1996 Chameleon (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Kruté a nezvyklé (S01E08)
Neposkvrněná svrchovanost (S01E05)
Ohnivý kruh (S01E02)
1995 JAG (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1993 Harts of the West (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
The Leap Between the States - September 20, 1862 (S05E20)
Return of the Evil Leaper - October 8, 1956 (S05E16)
Dr. Ruth - April 25, 1985 (S05E14)
další epizody (4)
1992 Quantum Leap (TV seriál)
Trilogy: Part 2 - June 14, 1966 (S05E09)
Star Light, Star Bright - May 21, 1966 (S05E06)
Lee Harvey Oswald - October 5, 1957 - November 22, 1963: Part 2 (S05E02)
další epizody (8)
1991 Quantum Leap (TV seriál)
Unchained Melody - November 2, 1956 (S04E10)
Dreams - February 28, 1979 (S04E08)
Raped - June 20, 1980 (S04E06)
další epizody (10)
1990 Quantum Leap (TV seriál)
The Great Spontini - May 9, 1974 (S03E08)
Black on White on Fire - August 11, 1965 (S03E07)
The Boogieman - October 31, 1964 (S03E05)
Nulová šance (TV seriál)
The Assassin (S02E13)
1989 Nulová šance (TV seriál)
For Art's Sake (S02E10)
Target Earth (S02E07)
Command Performance (S02E04)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Posel (S02E20)
Nástrahy lékařské péče (S02E17)
Faktor Ikarus (S02E14)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1996 Chameleon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky