foto

Jimmy Stathis

  • nar. 14.2.1946 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Brutal
2001 Double Deception
1991 Perfect Crimes (TV film)
1990 Dying Time
1988 Drug Runners
1987 Vultures
1983 The Black Room
1981 Hospital Massacre
1980 Marilyn: The Untold Story (TV film)
1976 Dogs
Trackdown

TV seriály

2004 Dr. House (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Rescue 77 (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)

Dokumentární

1977 Amazing World of Psychic Phenomena, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace