foto

McKee Anderson

  • nar. 17.7.1945 (74 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Operace Delta Force 3
1990 Noc oživlých mrtvol
1983 Blood Feud (TV film)
1981 Nedodržený slib (TV film)
Sizzle (TV film)
1980 Angel on My Shoulder (TV film)
1979 Like Normal People (TV film)
Mirror, Mirror (TV film)

TV seriály

1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace