foto

M. Edward Salier

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Goodbye, Casanova
1997 Vetřelec v mém domě (TV film)
1993 Without Warning: Terror in the Towers (TV film)
1990 The Face of Fear (TV film)
1987 Dennis the Menace (TV film)
The Garbage Pail Kids Movie
1983 Kirlian Witness, The
1982 Boxoffice
The Last Horror Film
The Slayer
1981 Lunch Wagon
1979 Němý výkřik
Roller Boogie
1978 Shame, Shame on the Bixby Boys
1976 Alice, sladká Alice

TV seriály

2017 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Puštěný z klece (S08E23)
Válečné šrámy (S08E21)
Útěk (S08E18)
další epizody (5)
2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Stíny minulosti (S08E09)
Samaritán (S08E06)
Královský gambit (S08E03)
další epizody (7)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dlouhé sbohem (S07E08)
V utajení (S07E06)
Za všechno může Rio (S07E05)
další epizody (8)
2014 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Konec vlády (S06E10)
Dron (S06E07)
Prezídium (S06E03)
další epizody (8)
2013 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zamrzlé jezero (S05E10)
Velký bratr (S05E06)
Omni (S05E03)
další epizody (9)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Civilní ztráty (S04E08)
Z minulosti (S04E05)
Rekrut (S04E02)
další epizody (7)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vyšší moc (S03E11)
Chamtivost (S03E08)
Únos (S03E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pyramid (S08E24)
Odraz mrtvého (S08E21)
Z bláta do louže (S08E18)
další epizody (5)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cizí nepřítel, část první (S08E08)
Posedlost (S08E06)
Zkrat (S08E03)
další epizody (8)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dětská hra (S07E09)
Vyhnanci a příbuzní (S07E06)
Informátor (S07E03)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
1999 The Jersey (TV seriál)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
Ranč v údolí (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
The Client (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
Studio 5-B (TV seriál)
1988 Aaron's Way (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
TV 101 (TV seriál)
1987 Max Headroom (TV seriál)
Spies (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)

Dokumentární

2002 AFP: American Fighter Pilot (TV seriál)
1996 Behind Closed Doors with Joan Lunden (TV seriál)
1973 Moviemakers, The

TV pořady

2004 The Apprentice (TV pořad)
The Swan (TV pořad)
2001 Amazing Race: O milion kolem světa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace