foto

Mária Breinerová-Mačáková

  • nar. 2.7.1957 (63 let)
    Myjava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Agáva
Zázračný nos (TV film)
2015 Postup (studentský film)
Sedmero krkavců
2014 Almost There (studentský film)
Jak jsme hráli čáru
2013 Cold Hands (studentský film)
2010 Filmoviedky: Olé, zápražka (TV film)
1992 Štyri päťky (TV film)
1990 Modrý Jonatán (TV film)
Súkromné životy
1989 Profesor Raat (TV film)
1988 Zázračná rosa (TV film)
1987 Tá tajovská voda mútna (TV film)
Zásnuby (TV film)
1986 Smutné radosti (TV film)
1985 Sekera (TV film)
1984 Majka (TV film)
1983 Bola som z olova (TV film)
Palculienka (TV film)
Tereza (TV film)
Učiteľka (TV film)
1981 Katera (TV film)
Úspech (TV film)
1980 Miško Drotár a naozajstná princezná (TV film)
Zimozel (TV film)
1979 Cnostný Metod
Dve frašky (TV film)
Hra na telo
Mišo (TV film)
Smrť chodí po horách (TV film)
V predvečer (TV film)
1978 Krutá ľúbosť
Posledná fáza zatmenia (TV film)
Sladké bezvládie (TV film)
Zem (TV film)
Čas prvých lások
1970 Strieborný Neptún (TV film)

TV seriály

2019 Hrobári (TV seriál)
Súťaž (E04)
Záchranáři v akci (TV seriál)
2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Malá banková lúpež (E02)
Ministři (TV seriál)
Ploštica (S01E10)
Návšteva (S01E09)
Interview (S01E06)
další epizody (7)
2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krev a mléko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
Prázdniny (TV seriál)
To neuděláš! (S01E07)
2016 Zoo (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
2015 Susedské prípady (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Sestry (E10)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Zberateľ (S02E01)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1989 Roky prelomu (TV seriál)
Bez výstrelu (E05)
Vel'ký krok (E02)
Kto je kto (E01)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Obrat (E02)
Bakaláři (TV seriál)
Mámo, já chci bratříčka (S13E04)
1980 Bakalári (TV seriál)
Svadba bez nevesty (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)

Dokumentární

2017 Martin Ťapák
1972 Kvetinový koncert - vyp.

Divadelní záznam

2016 Fanny a Alexander (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2012 Haló (TV pořad)

Host

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
1986 Papierové lásky (TV pořad)
1984 Čepce, kápky za dve zlatky (TV pořad)