foto

Geordie Johnson

  • nar. 25.2.1953 (67 let)
    Claresholm, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 On the Basis of Sex
2012 The Good Witch's Charm (TV film)
2011 Mulroney: The Opera
2007 The Dark Room (TV film)
2002 Kouzlo obyčejného života (TV film)
2001 Largo (TV film)
1999 Dangerous Evidence: The Lori Jackson Story (TV film)
Prokleté dědictví (TV film)
1996 Anglický pacient
Liszt's Rhapsody (TV film)
1994 Harlequin 1 - Záměna (TV film)
Návrat kybernetů (TV film)
Spenser: The Judas Goat (TV film)
The Circle Game
1993 Cizinec v zrcadle (TV film)
The Diviners (TV film)
1989 Most do ticha (TV film)
The Comedy of Errors (TV film)
1986 Chlapec v modrém
1983 Chautauqua Girl (TV film)
Skullduggery

TV seriály

2020 Mrs. America (TV seriál)
Gloria (E02)
2018 Carter (TV seriál)
Povodeň (S01E06)
2017 Acceptable Risk (TV seriál)
2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Víkend u Murdochů (S10E08)
2014 Království (TV seriál)
Ať žije král (S01E21)
2013 Bomb Girls (TV seriál)
Romeo Foxtrot (S02E10)
Policajt (TV seriál)
Místo, kde jsem doma (S02E13)
Snílek (S02E12)
Dobré srdce (S02E11)
další epizody (5)
2012 Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Den díkůvzdání (S01E09)
Blýská se na lepší časy (S01E08)
další epizody (7)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Key (S01E12)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2009 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Dinosauří horečka (S02E03)
2007 Durham County (TV seriál)
2001 Largo (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Canada: A People's History (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
The Devil You Know (E11)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Mlha/Dům v Garden Street (S01E18)
1996 Agenti z podsvětí (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Taking the Falls (TV seriál)
1994 TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
Z jiného světa (TV seriál)
1990 Dracula: The Series (TV seriál)
Material World (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Campbellovi (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky