foto

Lenka Barilíková Spišáková

  • nar. 1.3.1971 (50 let)
    Košice, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Anděl Páně 2
2015 Po hladine (studentský film)
2013 Niekde medzi (studentský film)
1998 A ešte dve frašky... (TV film)
1994 Macoška (TV film)
1993 Mladé letá (TV film)
Prvá noc pri mŕtvej (TV film)
1992 Štyri päťky (TV film)

TV seriály

2020 Jenny (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Východniarske divadlo (E21)
2019 Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Ježiško existuje? (E08)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Bez východiska (E07)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Medzi nami (TV seriál)
1996 Silvánovci (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
2013 Parazit (divadelní záznam)
2011 Generál (divadelní záznam)
Hra o láske (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2008 Galaprogram Východná 2008 - Ako zvoní život (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky