foto

Lenka Barilíková

  • nar. 1.3.1971 (46 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam)
2016 Anděl Páně 2
2015 Po hladine (studentský film)
2013 Niekde medzi (studentský film)
Parazit (divadelní záznam)
2011 Generál (divadelní záznam)
1998 A ešte dve frašky... (TV film)
1994 Macoška (TV film)
1993 Mladé letá (TV film)
Prvá noc pri mŕtvej (TV film)
1992 Štyri päťky (TV film)

TV seriály

2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Bez východiska (E07)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Medzi nami (TV seriál)
1996 Silvánovci (TV seriál)

TV pořady

2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2008 Galaprogram Východná 2008 - Ako zvoní život (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace