foto

Luc Montpellier

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Percy
2019 Escaping the Madhouse: The Nellie Bly Story (TV film)
Juanita
2018 Splinters
2016 Rocky Horror Picture Show: Návrat v čase (TV film)
2013 Cottage Country
Dokonalá nedokonalost
Happy Slapping
It Was You Charlie
2012 Inescapable
2011 Cell 213
Take This Waltz
2010 Tangled (TV film)
2009 Pláč sovy
Čas v Káhiře
2007 Bez slitování
Citové pouto
2006 Daleko od ní
2005 Bezva prachy (TV film)
Elephant Shoes
Love Is Work
Sabah
Zpověď kariéristky (TV film)
2004 Nájemný vrah to zařídí
2003 Hemingway vs. Callaghan (TV film)
My Life Is a Movie (TV film)
Nejsmutnější hudba světa
Štěstí
2001 Chaled
1998 Jack & Jill
1994 1994

TV seriály

2020 Tales from the Loop (TV seriál)
Enemies (E07)
Parallel (E06)
2018 Dva světy (TV seriál)
No Man's Land - Part Two (S01E10)
Love the Lie (S01E08)
Act Like You've Been Here Before (S01E06)
další epizody (4)
2016 Satan přichází (TV seriál)
Ave Satani (E10)
Ďábel, kterého znáš (E09)
Zde je moudrost (E08)
další epizody (10)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Homecoming (E12)
The Hand-Off (E11)
Stockholm (E10)
další epizody (9)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
2011 Kingová (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Under My Thumb (S02E08)
Shhh... Don't Tell (S02E06)
Yes We Can (S02E05)
další epizody (5)
Cra$h & Burn (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Scorpio (S01E01)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Northern Town (TV seriál)
2004 Dark Oracle (TV seriál)
Shields Stories, The (TV seriál)
2002 An American in Canada (TV seriál)
2000 Foreign Objects (TV seriál)
Our Hero (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Mama's Boy (E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky