foto

Maya Mani

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Nevinný (TV film)
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
Iron Road (TV film)
2007 Hlas smrti 2: Světlo
Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
Šepot
2005 Tráva
2002 Damaged Care (TV film)
2001 Elita
2000 Podfukáři
Živá panenka (TV film)
1998 Na Vánoce budu doma
Zlatá horečka (TV film)
1997 Alibi (TV film)
Všechny minulé zimy (TV film)
Zachraňte Willyho 3
1996 Generation X (TV film)
1995 Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
Útěk ze zóny 14 (TV film)
1994 Andre
1993 Nakažlivý žár (TV film)
1991 Odhadce
Sam & Me
1988 Dvojí život (TV film)
Shadow Dancing
1987 Hello Mary Lou: Prom Night II
Really Weird Tales (TV film)
1986 Bullies
Mania (TV film)

TV seriály

2020 Batwoman (TV seriál)
O, Mouse! (S01E20)
A Secret Kept from All the Rest (S01E19)
If You Believe in Me, I'll Believe in You (S01E18)
další epizody (7)
2019 Batwoman (TV seriál)
A Mad Tea-Party (S01E08)
Tell Me the Truth (S01E07)
I'll Be Judge, I'll Be Jury (S01E06)
další epizody (8)
Arrow (TV seriál)
Training Day (S07E15)
Brothers & Sisters (S07E14)
2018 Arrow (TV seriál)
The Devil's Greatest Trick (S06E13)
All for Nothing (S06E12)
We Fall (S06E11)
další epizody (4)
2017 Arrow (TV seriál)
Irreconcilable Differences (S06E09)
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08)
Thanksgiving (S06E07)
další epizody (21)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legendary (S01E16)
Destiny (S01E15)
River of Time (S01E14)
další epizody (16)
Arrow (TV seriál)
What We Leave Behind (S05E09)
Invasion! (S05E08)
Vigilante (S05E07)
další epizody (9)
2014 The Flash (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Ernest Cobb (E02)
Pilot (E01)
Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Family Time (S01E09)
Playtime (S01E08)
další epizody (10)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
Pilot (E01)
V (TV seriál)
Mother's Day (S02E10)
Devil in a Blue Dress (S02E09)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
další epizody (10)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
V (TV seriál)
Red Sky (S01E12)
Fruition (S01E11)
Hearts and Minds (S01E10)
další epizody (8)
2009 V (TV seriál)
It's Only the Beginning (S01E04)
A Bright New Day (S01E03)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
Ďáblův sluha (TV seriál)
The Devil and Sam Oliver (S02E13)
Business Casualty (S02E12)
To Sprong, with Love (S02E11)
další epizody (13)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Greg, Schmeg (S01E16)
další epizody (8)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
Ashes to Ashes (S01E09)
The Cop (S01E08)
další epizody (9)
2005 Reunion (TV seriál)
2003 Still Life (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
2000 Secret Agent Man (TV seriál)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Deceit (S02E13)
Abandoned (S02E12)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Runaway (S02E08)
Writer Wrong (S02E07)
Big Brother Is Watching (S02E05)
další epizody (7)
1988 Ramona (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Gotcha! (S02E04)
The Emissary (S02E03)
Skeleton (S02E02)
další epizody (4)
1986 The Lawrenceville Stories (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky