foto

Maya Mani

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Nevinný (TV film)
2008 Gym Teacher: The Movie (TV film)
Iron Road (TV film)
2007 Hlas smrti 2: Světlo
Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
Šepot
2005 Tráva
2002 Damaged Care (TV film)
2001 Elita
2000 Podfukáři
Živá panenka (TV film)
1998 Na Vánoce budu doma
Zlatá horečka (TV film)
1997 Alibi (TV film)
Všechny minulé zimy (TV film)
Zachraňte Willyho 3
1996 Generation X (TV film)
1995 Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
Útěk ze zóny 14 (TV film)
1994 Andre
1993 Nakažlivý žár (TV film)
1991 Odhadce
Sam & Me
1988 Dvojí život (TV film)
Shadow Dancing
1987 Hello Mary Lou: Prom Night II
Really Weird Tales (TV film)
1986 Bullies
Mania (TV film)

TV seriály

2017 Arrow (TV seriál)
Deathstroke Returns (S06E05)
Reversal (S06E04)
Next of Kin (S06E03)
další epizody (17)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Penance (S05E04)
2014 The Flash (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Family Time (S01E09)
Playtime (S01E08)
další epizody (10)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 V (TV seriál)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Greg, Schmeg (S01E16)
další epizody (8)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
Ashes to Ashes (S01E09)
The Cop (S01E08)
další epizody (9)
2005 Reunion (TV seriál)
2003 Still Life (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
2000 Secret Agent Man (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
1988 Ramona (TV seriál)
1986 The Lawrenceville Stories (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace