foto

Kaja Fehr

  • nar. 14.4.1950 (67 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2004 Celesta ve městě (TV film)
1998 Safety Patrol (TV film)
You Lucky Dog (TV film)
1991 Štěstí z 29. ulice
1990 Cold Dog Soup
1989 Jak se dostat na vysokou
1986 Drsní chlapi
1985 Čest rodiny Prizziů
1984 Hard Knox (TV film)

TV seriály

2017 Ospalá díra (TV seriál)
In Plain Sight (S04E02)
2016 Shadowhunters (TV seriál)
Blood Calls to Blood (S01E11)
Bad Blood (S01E08)
Moo Shu to Go (S01E05)
další epizody (4)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Syn (S01E08)
Bunda (S01E05)
Otec (S01E02)
další epizody (4)
2013 Betrayal (TV seriál)
Lucky 7 (TV seriál)
Mistresses (TV seriál)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Halloween: Part 1 (S01E04)
Prolhané krásky (TV seriál)
Careful What U Wish 4 (S01E14)
Moments Later (S01E11)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Please, Do Talk About Me When I'm Gone (S01E08)
Reality Bites Me (S01E05)
The Jenna Thing (S01E02)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Džungle rtěnek (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Teď! (S01E21)
Finta (S01E18)
Po kůži a podle zubů (S01E15)
2005 Head Cases (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Kejkle (S01E10)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
Wasteland (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
Náměsíčníci (TV seriál)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace