foto

Michael Lombard

  • nar. 8.8.1934 (84 let)
    Brooklyn, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 La Vraie vie des profs
2008 Tree, The
2003 Riskantní udání
1999 Aféra Thomase Crowna
Puppet
1998 Hráči
1997 Ďáblův advokát
1991 Miliardi
1989 Hřbitov domácích zvířátek
Jasnozřivý
1988 Výkupné (TV film)
1987 Once Again (TV film)
1986 Krokodýl Dundee
1985 Čest rodiny Prizziů
1984 Garbo mluví
1981 Je to fajn
1980 Big Blonde (TV film)
Fatso
1978 Breaking Up (TV film)
1976 Land of Hope, The (TV film)
Network
1973 Who?

TV seriály

2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Orgány (S06E22)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rozparovač (S01E17)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Matrimony (S07E13)
1996 Cosby (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
The Corporate Veil (S03E04)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Mathnet (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1982 Filthy Rich (TV seriál)
1979 Mary Tyler Moore Hour, The (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1964 NET Playhouse (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2016 Unearthed & Untold: The Path to Pet Sematary

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace