foto

Michael Scheff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Vražedná žárlivost (TV film)
1979 Boulevard Nights
Topper (TV film)
1977 Letiště '77
1974 Skyway to Death (TV film)

TV seriály

1993 Time Trax (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
The Murder's in the Mail (S01E06)
Shadow Chasers (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Tajemný rituál (S02E11)
Vražda v autobuse (S01E19)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky