foto

Michael Richardson

  • nar. 23.12.1946 (73 let)
    Riverside, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Letiště '77
1976 Bitva o Midway
1975 Desperate Miles, The (TV film)
Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
Hindenburg
1974 The California Kid (TV film)
Zemětřesení
1972 All My Darling Daughters (TV film)

TV seriály

2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
1977 Lanigan's Rabbi (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Mobile One (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Sierra (TV seriál)
1973 Chase (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Toma (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Dvojitý šok (S02E08)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky