foto

Kurt Pratsch-Kaufmann

  • nar. 1.9.1906
    Dresden, Německá říše
  • zem. 24.6.1988 (81 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Gartenlaube, Die (TV film)
1976 Krawatten für Olympia (studentský film)
1975 Glückliche Reise (TV film)
1971 St. Pauli Nachrichten: Thema Nr. 1
Unser Willi ist der Beste
1970 Faust auf eigene Faust (TV film)
Giuditta - Freunde das Leben ist lebenswert
Mit Vollgas ins Glück - gehupt wie gesungen (TV film)
1969 Tausendundeine Nacht
1968 Erotik auf der Schulbank
Familie Musici (TV film)
Im Ballhaus wird geschwoft (TV film)
1967 Im Ballhaus ist Musike - Ein Altberliner Tanzvergnügen (TV film)
Lobby Doll und die Sitzstangenaffäre - Eine erdachte Rekonstruktion (TV film)
1966 Bei Pfeiffers ist Ball (TV film)
Großer Ring mit Außenschleife (TV film)
Saison in Salzburg (TV film)
Spätsommer (TV film)
Thérèse Raquin (TV film)
Wie man's nimmt
1965 Thérèse Raquin (TV film)
1964 Das Fräulein an der Kasse (TV film)
Schwarzer Peter (TV film)
1963 Die Bekenntnisse eines möblierten Herrn
1962 Cafe Oriental
So toll wie anno dazumal
Unsere Jenny (TV film)
1961 ...denn das Weib ist schwach
Adieu, Lebewohl, Goodbye
Auf Wiedersehen
Das Paradies von Pont L'Eveque (TV film)
Der Transport
Diesmal muß es Kaviar sein
Immer Ärger mit dem Bett
Robert und Bertram
1960 Bomben auf Monte Carlo
Bumerang
Das kunstseidene Mädchen
Der letzte Fussgänger
Marina
1959 Alle Tage ist kein Sonntag
Das Totenschiff
Das blaue Meer und Du
Drei Orangen (TV film)
Melodie und Rhythmus
Was eine Frau im Frühling träumt
1958 Polikuschka
Sommernachtstraum, Ein (TV film)
1957 Die große Chance
Europas neue Musikparade 1958
Kindermädchen für Papa gesucht
Viktor und Viktoria
1956 Die Rosel vom Schwarzwald
Sonntagskind, Das
1955 Ball im Savoy
Der Frontgockel
Du mein stilles Tal
Eine Frau genügt nicht?
1954 Die große Starparade
Schützenliesel
1953 Der Vetter aus Dingsda
Von Liebe reden wir später
Wenn am Sonntagabend die Dorfmusik spielt
1952 Mikosch rückt ein
1951 Durch dick und dünn
Grün ist die Heide
Herzen im Sturm
Johannes und die 13 Schönheitsköniginnen
Königin einer Nacht
1950 Schwarzwaldmädel

TV seriály

1982 Das kann ja heiter werden (TV seriál)
1981 Kintopp-Kintopp (TV seriál)
1980 Cafe Wernicke (TV seriál)
1979 Parole Chicago (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
Nonstop Nonsens (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Quartett der Komiker (TV seriál)
1971 Doppelgänger (TV seriál)
Duell zu dritt (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)
Meine Schwiegersöhne und ich (TV seriál)
1967 Till, der Junge von nebenan (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Der Forellenhof (TV seriál)
Unser Pauker (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)

Divadelní záznam

1966 Schwarzer Peter - Märchenoper für kleine und große Leute (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1971 Das Kreuzworträtselspiel (TV pořad)
Tanz-Café (TV pořad)
1968 Express (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky