foto

Masahiro Kobajaši

  • nar. 16.5.1971 (49 let)
    Jakumo, Futami, Hokkaidó, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bakugjaku famiglia
Ryokô sakka Chaya Jirô 10: Hakone Hayakawa Satsujin Jiken (TV film)
2010 Ashita mo mata ikite ikô (TV film)
Kiseki no Dobutsuen 2010: Asashiyama Dobutsuen Monogatari (TV film)
2009 Ijiwaru baasan (TV film)
2008 Biru to doubutsuen
Koi Suru Kanojo, Nishi He
2006 Cinderella ni Naritai! (TV film)
2005 Final Fantasy VII: Advent Children
2001 Godzilla, Mothra, King Ghidorah: Daikaidžú sókógeki

TV seriály

2017 Mi o Cukuši rjóričó (TV seriál)
2016 Arashi no Namida (TV seriál)
2015 Ijašija Kiriko no jakusoku (TV seriál)
2013 Furueru Ushi (TV seriál)
Keidži 110 kiro (TV seriál)
Rasuto Dina (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
2012 Dâti mama! (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
2011 Bitter Sugar (TV seriál)
IS: Otoko demo onna demo nai sei (TV seriál)
Kurumi no heya (TV seriál)
Utsukushii Rinjin (TV seriál)
2009 Samurai hai sukûru (TV seriál)
2008 Gonzo: Densetsu no Keiji (TV seriál)
Guren Onna (TV seriál)
Hitomi (TV seriál)
Shoni Kyumei (TV seriál)
2007 Hagetaka: Road to Rebirth (TV seriál)
Kétai keidži zenigata kai (TV seriál)
2006 Kamen Rider Kabuto (TV seriál)
Keitai Deka Zenigata Rai (TV seriál)
Kómjó ga cudži (TV seriál)
Teru Teru Ashita (TV seriál)
2003 Široi kjotó (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kêtai deka Zenigata Ai (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
1998 Ao no Jidai (TV seriál)
GTO: Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Seidža no kóšin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky