foto

Ewen Cummins

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Hamlet (TV film)

TV seriály

2019 Smrt v ráji (TV seriál)
Epizoda 1 (S08E01)
2011 Vera (TV seriál)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Zwischen den Fronten (S01E04)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Mutiny and the Bounty (S03E23)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Mulberry (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky