foto

Ewen Cummins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Hamlet (TV film)
1997 Der Kapitän - Zwischen den Fronten (TV film)

TV seriály

2011 Vera (TV seriál)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Mulberry (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace