foto

Jolanda Benvenuti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1975 Fermi tutti! È una rapina
Messia, Il
1974 Anno uno
Cartesius (TV film)
1973 Età di Cosimo de Medici, L' (TV film)
Milano rovente
1972 Agostino d'Ippona
Blaise Pascal (TV film)
Estratto dagli archivi segreti della polizia di una capitale europea
Occhio nel labirinto, L'
1971 Vivi ragazza vivi!
1970 Formula 1 - Nell'Inferno del Grand Prix
Underground, The
1969 Le calde notti di Poppea
Tarzana, sesso selvaggio
Testa o croce
Zorro marchese di Navarra
1968 Corpo caldo per l'inferno, Un
Figlio di Aquila Nera, Il
Samoa, regina della giungla
Tajný agent na Blízkém východě
Volver a vivir
1967 Assalto al tesoro di stato
Byl jednou jeden
Delitto a Posillipo
Gungala la vergine della giungla
La ragazza e il generale
Non mi dire mai good-bye
Questi fantasmi
1966 Kriminal
Milione di dollari per sette assassini, Un
Missione apocalisse
Ray Master l'inafferrabile
Supercolpo da 7 miliardi
Zorro il ribelle
Špióni milují květiny
1965 A 008, operazione Sterminio
Erik, il vichingo
Mistero dell'isola maledetta, Il
Montagna di luce, La
Měkkota
Questo pazzo, pazzo mondo della canzone
Straniero a Sacramento, Uno
Superseven chiama Cairo
1964 Dobrodružství v Malajsii
Ercole contro Roma
Golia e il cavaliere mascherato
Herkules proti babylonským tyranům
I tre sergenti del Bengala
Il terrore dei mantelli rossi
Opačné pohlaví
Sandok, il Maciste della giungla
Sansone contro il corsaro nero
1963 Caterina di Russia
Duca nero, Il
L'invincibile cavaliere mascherato
Las tres espadas del Zorro
Mare matto
Sandokan opět v akci
Sansone contro i pirati
Zorro contro Maciste
1962 Duello nella sila
Gli eroi del doppio gioco
Totò v noci č.1
1961 Akiko
Gli scontenti
La ragazza in vetrina
Le avventure di Mary Read
Pesci d'oro e bikini d'argento
Segreto dello sparviero nero, Il
Spada nell'ombra, Una
Terrore dei mari, Il
Zbojník
1960 Bandité z Orgosola
I pirati della costa
1959 La Vengeance du Sarrasin
Mondo dei miracoli, Il
Vento di primavera
1958 Adorabili e bugiarde
Carosello di canzoni
Cavaliere del castello maledetto, Il
Nella città l'inferno
1957 Conte di Matera, Il
Le schiave di Cartagine
Nejkrásnější okamžik
Onore e sangue
Primo applauso
Serenata a Maria
Sny ve skříni
1956 Amaramente
Carta a Sara
Ragazze al mare
1955 Dramma nel porto
Rossa, La
Suonno d'ammore
Suor Maria
1954 Ballata tragica
Camilla
Cesta po Itálii
Desiderio 'e sole
Donna libera, Una
Il mostro dell'isola
Johanka z Arku u kůlu
Kde je svoboda?
Lacrime d'amore
Lettera napoletana
Nel gorgo del peccato
Papà Pacifico
Piscatore 'e Pusilleco
Processo contro ignoti
Una donna prega
Vetturale del Moncenisio, Il
1953 Condannatelo!
E Napoli canta
Ivan (il figlio del diavolo bianco)
Siamo donne
1952 Bufere
Děvčata ze Španělského náměstí
Evropa´51
Inganno
La macchina ammazzacattivi
Za dva groše naděje
È arrivato l'accordatore
1951 Core 'ngrato
Il conte di Sant'Elmo
Malavita
Pomsta bláznivé ženy
1950 Domenica d'agosto
František, prosťáček boží
Il nido di falasco
Sambo
Santo disonore
È primavera...
1949 Marechiaro
Vogliamoci bene
1946 Primula bianca, La
1945 Řím, otevřené město
1943 I pagliacci
1942 Vertigine

Dokumentární

1963 In Italia si chiama amore
1961 Olympijské hry v Římě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace