foto

Emil Klingvall

  • nar. 25.3.1972 (47 let)
    Norrköping, Östergötlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Johan Falk: Spelets regler
2009 Behandlingen
2007 Irene Huss - Dračí tetování (TV film)
2000 Honem! Honem!

TV seriály

2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace