foto

Arnold Pressburger

  • nar. 27.8.1885
    Pozsony, Rakousko-Uhersko
  • zem. 17.2.1951 (65 let)
    Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1951 Der Verlorene
1946 Skandál v Paříži
1944 Stalo se zítra
1943 I katové umírají!
1941 Podsvětí Šanghaje
1940 Cavalcade d'amour
1939 Déserteur, Le
1938 Affaire Lafarge, L'
Conflit
Prison sans barreaux
1937 The Return of the Scarlet Pimpernel
1935 Die blonde Carmen
J'aime toutes les femmes
Mazurka
Miluji všechny ženy
My Song for You
The Divine Spark
1934 Caprice de princesse
Dvakrát svatba
Její největší úspěch
Mon coeur t'appelle
Mé srdce touží po tobě
Rhapsodie. Ein musikalisches Intermezzo aus dem Leben Franz Liszts
Rêve éternel
So endete eine Liebe
1933 Große Trick, Der
Její Jasnost prodavačka
Píseň pro tebe
Tout pour l'amour
Žena v ohni
1932 Chanson d'une nuit, La
Lumpové kavalíři
Píseň noci
Tell Me Tonight
Touha 202
Une jeune fille et un million
1931 Berlín - Alexandrovo náměstí
Calais-Douvres
City of Song
Danton
Der brave Sünder
Im Geheimdienst
Ma cousine de Varsovie
Man braucht kein Geld
Meine Cousine aus Warschau
Nie wieder Liebe!
1930 Dolly macht Karriere
Drei Tage Mittelarrest
Heute nacht - eventuell
Zpívající město
Zweimal Hochzeit
1929 The Wrecker
Země bez žen
1928 Mein Leben für das Deine
1927 Der Geisterzug
Der fröhliche Weinberg
Die berühmte Frau
1926 Der goldene Schmetterling
Fiaker Nr. 13
Ledige Töchter
Nezahrávejte si s láskou
1925 Das Spielzeug von Paris
Salammbô
1924 Harun el Rašid
Královna otroků
1923 Fräulein Frau
Lawine, Die
Mladý Medardus
Namenlos
1922 Herren der Meere
Sodoma a Gomora
1919 Little Pitsch als Meisterdetektiv
1918 Der Mandarin
Der letzte Erbe von Lassa
Don Juans letztes Abenteuer
Ihre beste Rolle
1915 Charley, der Wunderaffe
1913 König Menelaus im Kino

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky