foto

Christine Cant

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Naprosto dokonalé
2010 Lizzie and Sarah (TV film)
2004 King of Fridges (TV film)
1999 Gregoryho známosti
1993 Franz Kafka's It's a Wonderful Life

TV seriály

2016 Beowulf: Návrat do Shieldlandu (TV seriál)
2011 Horrible Histories with Stephen Fry (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2010 This Is Jinsy (TV seriál)
2009 Děsivé dějiny (TV seriál)
Getting On (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
The Life and Times of Vivienne Vyle (TV seriál)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Jam & Jerusalem (TV seriál)
Snuff Box (TV seriál)
2004 From Bard to Verse (TV seriál)
Mighty Boosh (TV seriál)
2001 Mitchell and Webb Situation, The (TV seriál)
2000 Jam (TV seriál)
1999 Spaced (TV seriál)
1998 The Royle Family (TV seriál)
1997 Brass Eye (TV seriál)
I'm Alan Partridge (TV seriál)
1995 Father Ted (TV seriál)
Peter Principle, The (TV seriál)
1992 Naprosto dokonalé (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
Jeeves and Wooster (TV seriál)
1988 Hale and Pace (TV seriál)

TV pořady

2005 Johnny Vegas: 18 Stone of Idiot (TV pořad)
2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace