foto

Harry Banks

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Naprosto dokonalé
2004 Bunk Bed Boys (TV film)
1994 Victoria Wood: Live In Your Own Home
1993 Newman and Baddiel: Live and in Pieces (TV film)

TV seriály

2016 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Vánoční speciál 2016 (S02E07)
2015 Jízlivě tvůj (TV seriál)
Wedding (S02E06)
Flatmates (S02E05)
Stag Do (S02E04)
další epizody (6)
2013 Bluestone 42 (TV seriál)
Jízlivě tvůj (TV seriál)
Christmas Special (S01E07)
Anniversary (S01E06)
Dinner Party (S01E05)
další epizody (7)
2012 Me and Mrs Jones (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Olympics (S06E03)
Job (S06E02)
2011 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Identity (S06E01)
2010 Miranda (TV seriál)
Dokonalé Vánoce (S02E06)
Chovej se normálně (S02E05)
Klesám níž (S02E04)
další epizody (6)
2009 Life of Riley (TV seriál)
Miranda (TV seriál)
Pes (S01E06)
Výmluva (S01E05)
Dovolená (S01E04)
další epizody (6)
2008 Revenge Files of Alistair Fury, The (TV seriál)
Teenage Kicks (TV seriál)
2007 After You've Gone (TV seriál)
Ronni Ancona & Co. (TV seriál)
The Life and Times of Vivienne Vyle (TV seriál)
2006 Grownups (TV seriál)
Jam & Jerusalem (TV seriál)
2005 According to Bex (TV seriál)
2004 Smoking Room, The (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
White Box (S05E09)
2003 All New Harry Hill Show, The (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Cold Turkey (S05E08)
Exploitin' (S05E07)
Schmoozin' (S05E06)
další epizody (8)
2002 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Gay (S04E07)
2001 Two Pints of Lager and a Packet of Crisps (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Menopause (S04E06)
Small Opening (S04E05)
Donkey (S04E04)
další epizody (6)
2000 Rhona (TV seriál)
Time Gentlemen Please (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Duck Patrol (TV seriál)
1997 Harry Hill (TV seriál)
1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
The Last Shout: Part 2 (S03E08)
The Last Shout: Part 1 (S03E07)
Konec (S03E06)
další epizody (8)
1995 Faith in the Future (TV seriál)
1993 Calling the Shots (TV seriál)
1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)

TV pořady

2010 One Ronnie, The (TV pořad)
2001 TV Burp (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace