foto

Ali N. Askin

  • nar. 1962
    Mnichov, Bavorsko, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Doppelzimmer für drei (TV film)
Pettersson und Findus - Findus zieht um
2017 Am Ruder (TV film)
Lotta & der Ernst des Lebens (TV film)
München Mord - Einer der's geschafft hat (TV film)
Teheránská tabu
2016 Die Akte General (TV film)
Lotta & der dicke Brocken
Pettersson und Findus - Das schönste Weihnachten überhaupt
2015 Die Neue (TV film)
Harter Brocken (TV film)
Lotta & das ewige Warum (TV film)
2014 Die Auserwählten (TV film)
Findus: Kocourek Fiškus
Vergrabene Stimmen
2013 45 Minuten bis Ramallah
Einmal Hans mit scharfer Soße (TV film)
Geld her oder Autsch'n!
Lotta a šťastná budoucnost (TV film)
Marie Brand und die offene Rechnung (TV film)
Střepy v parku
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Familie Windscheidt - Der ganz normale Wahnsinn (TV film)
Genesis 2.0 (studentský film)
Lotta a nečekaná změna (TV film)
Offroad
2011 Bella Block - Stich ins Herz (TV film)
2010 Ayla
Lotta a vysněná cesta (TV film)
Osudové setkání (TV film)
Život především
2009 Dokonalý plán (TV film)
Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
Salami Aleikum
2008 Evet, beru si tě!
Polizeiruf 110 - Eine Maria aus Stettin (TV film)
2007 Dokonalý plán (TV film)
Leroy
Les Murs porteurs
Mütter Väter Kinder (TV film)
2006 Nette Nachbarn küsst man nicht (TV film)
2005 Druhá liga
Hvězda proti své vůli (TV film)
2004 Endlich Sex! (TV film)
Mami, kdy už budeš dospělá? (TV film)
Princezna na útěku (TV film)
2003 Ehespiele (TV film)
Europe - 99euro-films 2
2002 Das Beste Stück (TV film)
To byla ale noc! (TV film)
1998 Sieben Monde

TV seriály

2017 Das Pubertier (TV seriál)
Das Pubertier geht fremd (E05)
Das Pubertier wird tollwütig (E03)
Das Pubertier bricht aus (E02)
2015 Sibel & Max (TV seriál)
2013 Familie Undercover (TV seriál)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Halbmondwahrheiten
2011 Raising Resistance
2010 Věznice Írán
2005 Lost Children
2002 Wide Angle (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace