foto

Helen Lederer

  • nar. 24.9.1954 (64 let)
    Carmarthen, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Gridiron UK
Naprosto dokonalé
2015 Chicken
2011 Darebák David: Film
2010 Kid
2009 Slečna Marplová: Proč nepožádali Evanse? (TV film)
2004 Fat Slags
2000 I Don't Believe It! The One Foot in the Grave Story (TV film)
1998 Speak Like a Child
1995 Samota pro dva
1986 Dangerous Brothers Present: World of Danger

TV seriály

2012 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Job (S06E02)
2011 Pointless Celebrities (TV seriál)
2008 Hotel Trubble (TV seriál)
2007 Mist: Sheepdog Tales (TV seriál)
2006 Genie in the House (TV seriál)
2005 Love Soup (TV seriál)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
White Box (S05E09)
2003 Mile High (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Cold Turkey (S05E08)
Schmoozin' (S05E06)
Cleanin' (S05E01)
2002 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Gay (S04E07)
2001 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Menopause (S04E06)
Donkey (S04E04)
2000 Doctors (TV seriál)
1997 Ruby (TV seriál)
1996 Jack and Jeremy's Real Lives (TV seriál)
Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
The Last Shout: Part 2 (S03E08)
The Last Shout: Part 1 (S03E07)
Strach (S03E05)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
Plešoun (TV seriál)
1994 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Nejlepší přátelé (S02E04)
Nemocnice (S02E01)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Naprosto dokonalé (TV seriál)
Módní magazín (S01E06)
Virtual Murder (TV seriál)
1991 Bottom (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1987 Filthy Rich & Catflap (TV seriál)
French and Saunders (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Naked Video (TV seriál)
1985 Girls on Top (TV seriál)
Happy Families (TV seriál)
Telly Addicts (TV seriál)
1984 Little Armadillos (TV seriál)
Mladí v partě (TV seriál)
Letní prázdniny (S02E06)
Blbě (S02E04)

Dokumentární

2008 Comedy Classics (TV seriál)
The Greatest Christmas Comedy Moments (TV film)
2005 Britain´s 50 Greatest Comedy Sketches (TV film)
2000 I Love a 1970's Christmas (TV film)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1986 Naked Video (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Come Dine with Me (TV pořad)
2004 Britain's Best Sitcom (TV pořad)
Hell's Kitchen (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
2001 Comic Relief: Say Pants to Poverty (TV pořad)
TV Burp (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1989 Hysteria 2! (TV pořad)
1988 Comic Relief (TV pořad)
Hysteria! Hysteria! Hysteria! (TV pořad)
1982 Countdown (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace