foto

John McCarthy

  • nar. 27.6.1961 (59 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Anything for Jackson
2016 Russet Season
2011 Tváře v davu
2007 Tvář anděla
2006 Cesta za Vánocemi (TV film)
Mrtvá má ležet v hrobce (TV film)
2005 Bláznivé Vánoce (TV film)
The Reality Trap
2003 Tempo
2001 Bojovníci (TV film)
Dischord
Harlequin 10 - Hra o čas (TV film)
Jiný den (TV film)
Turbulence 3: Heavy Metal
Zebra Lounge (TV film)
2000 East of A
Harryho případ (TV film)
Virtuální maminka (TV film)
1999 Příběh Davida Milgaarda (TV film)
1998 Epidemie lásky
Harlequin 12 - Návod k pomstě (TV film)
1997 Učitelka snědla můj domácí úkol
1996 Sweet Angel Mine
1995 Dědictví zla (TV film)
Nerovný zápas (TV film)
Soul Survivor
1994 Atomic Tommy (TV film)
1993 Love & Human Remains
Paris, France
X-Rated (TV film)
1992 Borderline High (TV film)
RSVP

TV seriály

2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Heirlooms (E04)
Syruptitious (E02)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
1997 Město sexu (TV seriál)
1996 Směr jih (TV seriál)
Flashback (S02E18)
Red, White or Blue (S02E17)
The Duel (S02E16)
další epizody (14)
1995 Směr jih (TV seriál)
Bird in the Hand (S02E04)
The Witness (S02E03)
Vault (S02E02)
další epizody (16)
1994 Směr jih (TV seriál)
Gift of the Wheelman (S01E11)
A Cop, a Mountie, and a Baby (S01E10)
Chicago Holiday: Part 2 (S01E09)
další epizody (11)

Herecká filmografie

TV seriály

1994 Pohotovost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky