foto

Jeanette Lindbæk Birk

  • nar. 18.8.1973 (45 let)
    Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ninna
Tísňové volání
2016 Vzkaz v láhvi

TV seriály

2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
2016 Bedrag (TV seriál)
Pospolu v rozvodu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
2013 Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Rollemodellen (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace