foto

Aimee Mann

  • nar. 8.9.1960 (60 let)
    Richmond, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1999 Magnolia

Herecká filmografie

Filmy

2019 Steven Universe ve filmu

TV seriály

2018 Corporate (TV seriál)
The Pain of Being Alive (S01E03)
American Crime Story (TV seriál)
Dům u jezera (S02E04)
2016 Little Big Awesome (TV seriál)
2011 Portlandia (TV seriál)
Aimee (S01E03)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
College Kids (S04E03)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Někdo v pozadí (S07E08)

Dokumentární

2012 Squeeze Take Me I'm Yours (TV film)

Hudební videoklipy

2002 Aimee Mann - Pavlov's Bell (hudební videoklip)
1999 Aimee Mann - Save Me (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2002 Store studio (TV pořad)
2000 72. Annual Academy Awards (TV pořad)
1985 Hamburg Journal (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2002 Aimee Mann - Pavlov's Bell (hudební videoklip)
1999 Aimee Mann - Save Me (hudební videoklip)