foto

Bo Martyn

  • nar. 27.9.1986 (32 let)
    Swinoujscie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 State Like Sleep
2017 Dim the Fluorescents
Sundowners
Velká hra
2015 11 Blocks
Diamond Tongues
2013 Everyday Is Like Sunday

TV seriály

2018 The Expanse (TV seriál)
Delta-V (S03E07)
2017 Designated Survivor (TV seriál)
Family Ties (S02E07)
Sting of the Tail (S02E02)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
The Pall of LaPier (E10)
Necromanteion (E09)
2014 Sensitive Skin (TV seriál)

Dokumentární

2015 Paranormální jevy (TV seriál)
2012 Motives & Murders: Cracking the Case (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace