foto

Geraldine Hakewill

  • nar. 13.7.1987 (33 let)
    Paríž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Disclosure
2017 V mých představách
2016 Young Labor
2011 Found Footage
2010 Uninhabited

TV seriály

2020 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries (German version) (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
2019 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries (German version) (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Vraždy pro slečnu Fisherovou (TV seriál)
Vražda v kuchyni (E04)
Vražda v laboratoři (E03)
Vražda v přímém přenosu (E02)
další epizody (4)
2018 Wanted (TV seriál)
Mimo zákon (S03E06)
Rozdělení (S03E05)
Uváznutí (S03E04)
další epizody (6)
2017 Pulse (TV seriál)
Wanted (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Wanted (TV seriál)
Slepá ulička (S01E06)
Oklika (S01E05)
Pustina (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky