foto

Ramon Fernandez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Crown Heights
2009 Falling Awake
2008 Che Guevara
2007 Koření života
Nezvaný host
Noise
Staten Island
2004 Taxi
Zavíráme krám

TV seriály

2018 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Divnej pár (S02E17)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Návrat (S09E20)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Bar the Big Boss (S01E12)
Lead Horse Back to Stable (S01E11)
Black Tiger Steals Heart (S01E10)
další epizody (4)
2016 Falling Water (TV seriál)
Don't Tell Bill (S01E01)
Černá listina (TV seriál)
Esteban (No. 79) (S04E01)
Jak prosté (TV seriál)
Vražda za úvěr (S04E10)
2014 Paní ministryně (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Ve vyšším zájmu (S06E19)
2013 Revoluce (TV seriál)
Temná věž (S01E20)
Potomci lidí (S01E19)
Stopa (S01E18)
2012 Zákon gangu (TV seriál)
J'ai Obtenu Cette (S05E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Justice Denied (S13E17)
2011 Policajti z L. A. (TV seriál)
Let It Snow (S03E01)
2010 Čmuchalové (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Rána (S07E22)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Výbuch (S08E23)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Turné (S07E16)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Odplata (S05E12)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace