foto

Edmund Hashim

  • nar. 1932
  • zem. 2.7.1974
    New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Fury of the Dragon - a.z.
1971 Detektiv Shaft
1968 Bojovníci s peklem
1966 And Now Miguel
1964 Der letzte Ritt nach Santa Cruz
1963 Giacobbe ed Esau
1961 The Outsider
1960 I Passed for White
1959 The Miracle
1957 Omar Khayyam
Příběh Helen Morganové
1956 Desatero přikázání
Ghost Town
Quincannon, stopař z pohraničí
1955 Kismet

TV seriály

1968 The Outsider (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1961 Miami Undercover (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
1959 Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Mackenzie's Raiders (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Sheriff of Cochise (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Brave Eagle (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Jungle Jim (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace