foto

Wayne Heffley

  • nar. 15.7.1927
    Bakersfield, California, USA
  • zem. 19.11.2008 (81 let)
    Montrose, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Flying Blind (TV film)
1987 Beyond the Next Mountain
Černá vdova
1983 Testament
1982 Johnny Belinda (TV film)
Nejlepší bordýlek v Texasu
Victims (TV film)
1981 Fly Away Home (TV film)
Perfect Woman, The (TV film)
1980 Nightside (TV film)
1979 Mind Over Murder (TV film)
1978 Ishi: The Last of His Tribe (TV film)
Strýček Joe
The Critical List (TV film)
Vzbouření v Sun Valley (TV film)
1977 Alexander: The Other Side of Dawn (TV film)
Amazing Howard Hughes, The (TV film)
Billy: Portrait of a Street Kid (TV film)
Danger in Paradise (TV film)
Orka zabiják
1976 King Kong
Widow (TV film)
1974 Law, The (TV film)
1973 Superman - a.z.
1971 Johnny si vzal pušku
1968 Maryjane
1967 Gunn
1963 Srocení orlů
1962 Ptáčník z Alcatrazu
1961 The Outsider
1960 Spartakus
1959 Battle Flame
Crime & Punishment, USA
The Trap
1958 Submarine Seahawk
1955 The Eternal Sea
1954 The Human Jungle

TV seriály

1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Blue Thunder (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Lucas Tanner (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Black Leather Jackets (S05E18)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Odyssey of Flight 33 (S02E18)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Casey Jones (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace