foto

Angelina Dobrorodnova

  • nar. 6.2.1999 (20 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Petěrburg. Tolko po ljubvi
2014 Čempiony
2013 Ty zaplatiš za vsjo (TV film)
2012 Ňaňki

TV seriály

2019 Poselency (TV seriál)
2017 Dobežať do sebja (TV seriál)
Kainova pečať (TV seriál)
Versija (TV seriál)
2015 Korabl 2 (TV seriál)
2014 Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Korabl (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Kanikuly (S03E21)
Revnosť (S03E19)
2013 Byvšich ně byvajet (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Grač (TV seriál)
Kontakt (E01)
2011 Zajcev+1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace