foto

Robert Gys

  • nar. 22.9.1901
    Asnières-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Francie
  • zem. 15.11.1977 (76 let)
    Cagnes-sur-Mer, Alpes-Maritimes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1959 Croquemitoufle
Le Petit prof
1958 Échec au porteur
1957 Nathalie
Smršť
1956 Voici le temps des assassins
1955 Kdyby všichni chlapi světa ...
Nana
1954 La belle Otéro
Le Chevalier de la nuit
Madame du Barry
1953 Lucrèce Borgia
Quand tu liras cette lettre
1952 Adorables créatures
Boží soud
Fanfán Tulipán
Grand gala
1951 Cap de l'espérance, Le
1950 Ballerina
Ztracené vzpomínky
1949 Singoalla
1948 Figure de proue, La
Révoltée, La
Člověk člověku
1947 Dvojník
1946 Adieu chérie
Pays sans étoiles, Le
Večer čekejte přítele
1945 Carmen
Čáry a kouzla
1944 Diavolo va in collegio, Il
1943 Policie hlásí
1940 Empreinte du Dieu, L'
Le grand élan
1939 Bois sacré, Le
Eusèbe député
Le veau gras
Rappel immédiat
Tourbillon de Paris
1938 Affaire Lafarge, L'
Poplach ve Středomoří
1937 Chéri-Bibi
Double crime sur la ligne Maginot
Fessée, La
Forfaiture
Mot de Cambronne, Le
Tamara la complaisante
Trois... six... neuf
Vous n'avez rien à déclarer?
1936 Deux gosses, Les
Faisons un rêve...
Grand refrain, Le
Hommes nouveaux, Les
1935 Billet de mille, Le
Divine
Jeunes filles à marier
Mystères de Paris, Les
Připravte k boji
Zkáza pevnosti Ksur
1934 Cessez le feu
La dernière valse
Les Filles de la concierge
Or dans la rue, L'
Sans famille
Scandale, Le
1933 La maison du mystère
Mariage à responsabilité limitée
Tire au flanc
1932 Baby
Martyre de l'obèse, Le
Violettes impériales
1931 Je serai seule après minuit
Maison de danses
1930 Arlésienne, L'
Enfant de l'amour, L'
Prix de beauté (Miss Europe)
1928 L'occident
La tentation
1927 Feu!
1926 Fin de Monte-Carlo, La
1925 Cesta neskutečná
Fantôme du Moulin-Rouge, Le
Veille d'armes
1924 L'étrange aventure

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace