foto

Dan DeLuca

  • nar. 11.11.1970 (48 let)
    Brooklyn, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Night Watchmen
2015 On the Wing
2010 The Jack of Spades
2009 Soukromé životy Pippy Lee
Two-Minute Heist
2007 Debatéři
2006 Zavražděné děti
2002 American's Most Wanted
2000 The Drop
1988 Útok z Marsu

TV seriály

2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Pár nových začátků (S03E01)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Zakázané (TV seriál)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (10)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2015 On the Wing
2009 Two-Minute Heist

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace