foto

Suzan Farmer

  • nar. 16.6.1942
    Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.9.2017 (75 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Persecution
1968 Talk of the Devil
1966 Doctor in Clover
Dracula: Prince of Darkness
Rasputin: The Mad Monk
Where the Bullets Fly
1965 Die, Monster, Die!
1964 Devil-Ship Pirates, The
Letka 633
1963 80,000 Suspects
The Scarlet Blade
1962 The Wild and the Willing

TV seriály

1980 Únik (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Hazell (TV seriál)
1976 The Chiffy Kids (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Lotus Eaters, The (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
That's Me Over There (E12)
1970 Play for Today (TV seriál)
UFO (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
1969 The Inside Man (TV seriál)
1968 Please Sir! (TV seriál)
The Caesars (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1966 The Idiot (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Beryl Coronet (S01E09)
1964 Danger Man (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
The Latin Touch (S01E02)
1961 The Marriage Lines (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2012 Back to Black: The Making of Dracula Prince of Darkness - a.z.
1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky