foto

Francis Matthews

  • nar. 2.9.1927
    Holgate, York, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.6.2014 (86 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Run for Your Wife
1999 Němý svědek
1990 Moi, général de Gaulle (TV film)
1987 Roman Holiday (TV film)
1986 Brat Farrar (TV film)
May We Borrow Your Husband? (TV film)
1976 Spanish Fly
1974 5 donne per l'assassino
1970 Taste of Excitement
1969 Křížovka
1967 Just Like a Woman
1966 Dracula: Prince of Darkness
Rasputin: The Mad Monk
That Riviera Touch
1965 Intelligence Men, The
1964 Murder Ahoy
The Beauty Jungle
1963 Bitter Harvest
Nine Hours to Rama
Zásah v pravou chvíli
1962 Battleaxe, The
1961 Pursuers, The
The Lamp in Assassin Mews
Treasure of Monte Cristo, The
1960 Sentenced for Life
Ďábelský klub
1958 Corridors of Blood
Frankensteinova pomsta
I Only Arsked!
1957 Small Hotel
The Mark of the Hawk
1956 Přestupní stanice Bhowani

TV seriály

2008 Beautiful People (TV seriál)
2005 All About George (TV seriál)
2003 The Royal (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Smrtící odkaz (S08E03)
1992 Bunch of Five (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Tears Before Bedtime (TV seriál)
1979 Ike (TV seriál)
1977 Don't Forget to Write! (TV seriál)
Roof Over My Head, A (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Captain Scarlet and the Mysterons (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
1963 Little Big Business, A (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Golden Girl (TV seriál)
Man From Interpol (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
The World of Tim Frazer (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 My Friend Charles (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1965 The Bruce Forsyth Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace