foto

Kim Hidalgo

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Duel v Mount Hermonu
2013 Dean Slater: Resident Advisor
2010 What Would Jesus Do?
2009 To Save a Life
2008 Ball Don't Lie

TV seriály

2016 Goliath (TV seriál)
The Detour (TV seriál)
2013 East Los High (TV seriál)
We Are Men (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace