foto

Andrej Kravčuk

  • nar. 13.4.1962 (55 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

V roce 1984 absolvoval v Leningradě studia matematiky a mechaniky. O třináct let později, tentokrát již v Petrohradě, dokončil filmová a televizní studia. Vedoucím pedagogem jeho dílny byl režisér Semjon Aranovič. O tři roky později natočil společně s Jurijem Fetingem snímek Rožděstvenskaja mistěrija (Vánoční mysterium, 2000), ve kterém se propojovaly postřehy ze současného ruského života s pohádkovými motivy a specifickou vánoční atmosférou. Snímek Ital (2005) je jeho samostatný debut.

FebioFest 2006

Režijní filmografie

Filmy

2016 Viking
2008 Admirál
2005 Italjaněc
2000 Rožděstvěnskaja mysterija

TV seriály

2009 Admiral (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Viking
2000 Rožděstvěnskaja mysterija

TV seriály

1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace