foto

Amy Stofsky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 Bloodline (TV film)
Na život a na smrt
2011 Dorfmanová
2009 Program na ochranu princezen (TV film)
2008 Knight Rider - legenda se vrací (TV film)
2001 Bojkot (TV film)
Mulholland Drive
Skoč na to! (TV film)
2000 The Amati Girls
1999 My Little Assassin (TV film)
1996 Right to Remain Silent, The (TV film)
1995 Take Out the Beast (TV film)
1990 Zběsilost v srdci

TV seriály

2019 Queen of the South (TV seriál)
Bienvenidos a Nuevo Orleans (S04E01)
2018 Queen of the South (TV seriál)
El Juicio (S03E05)
La Ermitaña (S03E01)
2016 Chance (TV seriál)
Unlocking Your Hidden Powers (S01E07)
The Axiom of Choice (S01E02)
2015 Aquarius (TV seriál)
Blood & Oil (TV seriál)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
2013 Do No Harm (TV seriál)
2012 Prime Suspect (TV seriál)
Stuck in the Middle with You (E13)
Ain't No Sunshine (E12)
2011 Lights Out (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
The Great Wall of Silence (E11)
A Gorgeous Mosaic (E10)
Gone to Pieces (E09)
další epizody (11)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
Jak zabít dívku? (S01E03)
Tajemství jménem Jenna (S01E02)
2009 Cupid (TV seriál)
Havárie (TV seriál)
The Pain Won't Stop (S01E13)
Ring Dings (S01E12)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Havárie (TV seriál)
TF-36, Sprint Left, T-4 (S01E11)
The Future Is Free (S01E10)
Pissing in the Sandbox (S01E09)
další epizody (11)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
2007 Studio 60 (TV seriál)
The Harriet Dinner: Part II (E14)
The Harriet Dinner: Part I (E13)
Monday (E12)
Tráva (TV seriál)
Go (S03E15)
Protection (S03E14)
Risk (S03E13)
další epizody (15)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Christmas Show (E11)
B-12 (E10)
The Option Period (E09)
další epizody (10)
Médium (TV seriál)
Death Takes a Policy (S02E21)
The Darkness Is Light Enough (S02E20)
Knowing Her (S02E19)
další epizody (10)
Tráva (TV seriál)
Pittsburgh (S02E12)
Ano. Jako rajče (S02E11)
Na míli hluboko, na stopu široko (S02E10)
další epizody (11)
2005 Médium (TV seriál)
The Reckoning (S02E10)
Still Life (S02E09)
Too Close to Call (S02E08)
další epizody (10)
Tráva (TV seriál)
Kmotra (S01E10)
Zapalovač za trest (S01E09)
Světla za trest (S01E08)
další epizody (9)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Dvojice (S02E08)
Montecito Lancers (S02E07)
Jak si lidé hrají (S02E06)
další epizody (21)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Pokerová tvář (S01E10)
Rok Tygra (S01E09)
Štěstí je žena (S01E08)
další epizody (10)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky