foto

Amy Stofsky

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 Bloodline (TV film)
Na život a na smrt
2011 Dorfmanová
2009 Program na ochranu princezen (TV film)
2008 Knight Rider - legenda se vrací (TV film)
2001 Bojkot (TV film)
Mulholland Drive
Skoč na to! (TV film)
2000 The Amati Girls
1999 My Little Assassin (TV film)
1996 Right to Remain Silent, The (TV film)
1995 Take Out the Beast (TV film)
1990 Zběsilost v srdci

TV seriály

2016 Chance (TV seriál)
Unlocking Your Hidden Powers (S01E07)
The Axiom of Choice (S01E02)
2015 Aquarius (TV seriál)
Blood & Oil (TV seriál)
2014 Pozůstalí (TV seriál)
2013 Do No Harm (TV seriál)
2011 Lights Out (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Prolhané krásky (TV seriál)
To Kill a Mocking Girl (S01E03)
The Jenna Thing (S01E02)
2009 Cupid (TV seriál)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Havárie (TV seriál)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
2007 Studio 60 (TV seriál)
The Harriet Dinner: Part II (E14)
The Harriet Dinner: Part I (E13)
Monday (E12)
Tráva (TV seriál)
Go (S03E15)
Protection (S03E14)
Risk (S03E13)
další epizody (15)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Christmas Show (E11)
B-12 (E10)
The Option Period (E09)
další epizody (10)
Tráva (TV seriál)
Pittsburgh (S02E12)
Ano. Jako rajče (S02E11)
Na míli hluboko, na stopu široko (S02E10)
další epizody (11)
2005 Medium (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Kmotra (S01E10)
Zapalovač za trest (S01E09)
Světla za trest (S01E08)
další epizody (9)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2001 V tajných službách (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace