foto

Byron Shah

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Love by the 10th Date (TV film)
2015 Victor
2014 Damaged Goods (TV film)
Mercy
2011 A Bag of Hammers
Maturiťák
2009 CineMash: Sid and Nancy
2008 Uprostřed nicoty
2007 Americký zločin
Bezstarostně
The Go-Getter

TV seriály

2017 The Exorcist (TV seriál)
Unclean (S02E03)
Safe as Houses (S02E02)
Janus (S02E01)
2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)

Dokumentární

2014 Cesar's Last Fast
2006 C.S. Lewis: Dreamer of Narnia
2004 Return to Source: Philosophy & 'The Matrix'
1999 Better Living Through Circuitry
1987 Shark Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace