foto

Byron Shah

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Love by the 10th Date (TV film)
2015 Victor
2014 Damaged Goods (TV film)
Mercy
2011 A Bag of Hammers
Maturiťák
2008 Uprostřed nicoty
2007 Americký zločin
Bezstarostně
The Go-Getter

TV seriály

2014 Survivor's Remorse (TV seriál)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2008 Kath & Kim (TV seriál)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)

Dokumentární

2014 Cesar's Last Fast
2006 C.S. Lewis: Dreamer of Narnia
2004 Return to Source: Philosophy & 'The Matrix'
1999 Better Living Through Circuitry
1987 Shark Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace