foto

Pierre Benoît

  • nar. 16.7.1886
    Albi, Tarn, Francie
  • zem. 3.3.1962 (75 let)
    Ciboure, Pyrénées-Atlantiques, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Ombre d'un crime, L' (TV film) - povídka
1992 L'Atlantide - povídka
1990 Déjeuner de Sousceyrac, Le (TV film) - povídka
1972 Atlantida (TV film) - povídka
1968 Koenigsmark (TV film) - povídka
1965 Mademoiselle de la Ferté (TV film) - povídka
1961 Antinea, l'amante della città sepolta - povídka
1956 C'est arrivé à Aden - kniha
Châtelaine du Liban, La - povídka
1953 Koenigsmark - povídka
1949 Mademoiselle de la Ferté - povídka
Siren of Atlantis - povídka
1947 Bethsabée - povídka
1946 Lunegarde - povídka
Vértigo - kniha
1943 Soleil de minuit, Le - povídka
1939 Krvavá růže - povídka
1937 Boissière - povídka
1935 Moscow Nights - povídka
1934 Châtelaine du Liban, La - povídka
Les nuits moscovites - povídka
1932 L'Atlantide - povídka
The Mistress of Atlantis - povídka
Vládkyně Atlantidy - povídka
1931 Surrender - povídka
1928 Princesse Mandane - povídka
1927 La Châtelaine du Liban - povídka
1926 The Midnight Sun - povídka
1925 Chaussée des géants, La - povídka
Puits de Jacob, Le - povídka
1923 Koenigsmark - povídka
1921 Atlantis - povídka

TV seriály

1980 Amours des années folles, Les (TV seriál) - povídka

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

1994 Scoop III (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky