foto

Wayne Sutherlin

  • nar. 6.7.1968 (49 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 This Is the West That Was (TV film)
1973 Vládce severní dráhy
1972 Bounty Man, The (TV film)
Culpepperovi hoši
Velká Northfieldská loupež
1971 Chraňte zvířata a děti!
1969 Nálet tisícem letadel
Willie Boy

TV seriály

1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace