foto

Nicholas Erasmus

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Samec
2008 Let's Dance 2
Teorie chaosu
2005 Svádění

TV seriály

2016 Lethal Weapon (TV seriál)
Ties That Bind (S01E06)
Best Buds (S01E03)
2015 Quantico (TV seriál)
Stitchers (TV seriál)
Constantine (TV seriál)
Angels and Ministers of Grace (E12)
The Saint of Last Resorts: Part 2 (E09)
2014 Constantine (TV seriál)
Danse Vaudou (E05)
Chasing Life (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Whack-A-Mole (S06E05)
2013 Já a robot (TV seriál)
2012 Jane by Design (TV seriál)
2011 The Playboy Club (TV seriál)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
2008 Koumáci (TV seriál)

Dokumentární

2000 No Maps for These Territories

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace