foto

Nicholas Erasmus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Samec
2008 Step Up 2: The Streets
Teorie chaosu
2005 Svádění

TV seriály

2021 Manifest (TV seriál)
Tailspin (S03E04)
Tailfin (S03E01)
2019 Manifest (TV seriál)
Hard Landing (S01E15)
Vanishing Point (S01E12)
2018 Manifest (TV seriál)
Dead Reckoning (S01E09)
Off Radar (S01E06)
Turbulence (S01E03)
2017 Dobré mravy (TV seriál)
Stay Beautiful (S02E08)
You Could Discover Me (S02E05)
I Want You to Leave a Person Alive for Once (S02E02)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Nedotknutelní (S01E06)
Nejlepší kámoši (S01E03)
2015 Quantico (TV seriál)
Stitchers (TV seriál)
When Darkness Falls (S01E11)
Fire in the Hole (S01E08)
Stitcher in the Rye (S01E05)
další epizody (4)
Constantine (TV seriál)
Angels and Ministers of Grace (E12)
The Saint of Last Resorts: Part 2 (E09)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Constantine (TV seriál)
Danse Vaudou (E05)
Já a robot (TV seriál)
Pozorovatel (E12)
Hranice dokonalosti (E10)
Stvořitel (E09)
Ve službách FBI (TV seriál)
Whack-A-Mole (S06E05)
2013 Já a robot (TV seriál)
Podle protokolu (E03)
2012 Jane by Design (TV seriál)
The Bonus Check (E18)
The Online Date (E15)
The Celebrity (E12)
Make It or Break It (TV seriál)
Truth Be Told (S03E07)
Listen to the Universe (S03E06)
Time Is of the Essence (S03E03)
2011 The Playboy Club (TV seriál)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
2008 Koumáci (TV seriál)

Dokumentární

2000 No Maps for These Territories

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky